Loading...

Limburgs

Open appelvlaai met vanille-ijs View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram roomboter
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 1 ei
  • 5 deciliter melk
  • half vanillestokje
  • 15 gram custardpoeder
  • 15 gram ma├»zena
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 of 3 goudreinetten
  • snufje kaneel
  • 25 gram suiker
  • wat boter

Open appelvlaai

Recept voor een lekkere open appelvlaai.

(0 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 400 gram abrikozen(moes) uit blik
  • paneermeel of beschuitkruim
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Abrikozenkruimelvlaai

Abrikozenkruimelvlaai: recept voor heerlijke Limburgse abrikozenkruimelvlaai.

(3.2 / 5)
Abrikozenvlaai punt View Ingredients
x
Ingredients
  • 350 gram zelfrijzend bakmeel (of gebruik bloem en voeg 1 1/2 theelepel bakpoeder toe)
  • snufje zout
  • 175 gram (basterd)suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram boter
  • 3 eetlepels melk
  • 1 ei
  • 250 gram gedroogde abrikozen en suiker naar smaak OF
  • 500 gram abrikozenjam
  • 1 eetlepel geschaafde amandelen
  • 1 eidooier
  • 1 eetlepel suiker

Abrikozenlinzenvlaai

Abrikozenlinzenvlaai: recept voor heerlijke abrikozenlinzenvlaai met raster.

(3.8 / 5)
Limburgse abrikozenvlaai View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 gram bloem
  • snufje zout
  • 30 gram verse gist
  • 25 gram boter
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1,5 deciliter melk
  • 3 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • paneermeel
  • 1 kg verse abrikozen
  • citroensap
  • 60 gram suiker
  • 3 theelepels aardappelzetmeel
  • 50 gram grove suiker

Limburgse abrikozenvlaai

Recept voor heerlijke Limburgse abrikozenvlaai met raster.

(3.7 / 5)
x

Lost Password