Loading...

Kruimelvlaai

kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 5 dl koude melk
  • 15 g maïzena
  • 15 g custard
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Kruimelvlaai

Kruimelvlaai: maak zelf een lekkere Limburgse puddingkruimelvlaai met dit recept.

(3.6 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 400 gram frambozen
  • paneermeel of beschuitkruim
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Frambozenkruimelvlaai

Frambozenkruimelvlaai: maak zelf een lekkere Limburgse kruimelvlaai met frambozen vulling met dit recept.

(4.3 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • een pot of blik kersen van +/- 1 liter
  • 4 eetlepels koud bindmiddel of 4 theelepels aardappelzetmeel
  • enkele eetlepels suiker
  • paneermeel of beschuitkruim
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Kersenkruimelvlaai

Kersenkruimelvlaai: recept voor een heerlijke Limburgse kersenkruimelvlaai.

(3.6 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 3 tot 4 appels
  • enkele eetlepels suiker
  • eventueel kaneel, rozijnen, noten, citroensap en/of rum
  • wat paneermeel
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Appelkruimelvlaai

Appelkruimelvlaai: maak zelf een lekkere Limburgse appelkruimelvlaai met dit recept.

(4.3 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 400 gram abrikozen(moes) uit blik
  • paneermeel of beschuitkruim
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Abrikozenkruimelvlaai

Abrikozenkruimelvlaai: recept voor heerlijke Limburgse abrikozenkruimelvlaai.

(3.3 / 5)
x

Lost Password