Loading...

Gistdeeg

Aardbeienvlaai met slagroom View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 3 dl melk
  • 25 gram custardpoeder of vanillepuddingpoeder zonder suiker
  • 25 gram suiker
  • 800 g verse aardbeien
  • suiker
  • 2 dl vruchtensap (bijv. appel of ananas)
  • bindmiddel voor vruchtensap of aardappelzetmeel
  • eventueel slagroom en/of amandelschaafsel

Aardbeienvlaai

Aardbeienvlaai: recept voor een lekkere vlaai van gistdeeg met aardbeien op een laag pudding.

(3.7 / 5)
Fruitvlaai punt View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 3 dl melk
  • 25 gram custardpoeder of vanillepuddingpoeder zonder suiker
  • 25 gram suiker
  • diverse soorten vers fruit, bijv. druiven, aardbeien, kiwi, appel, sinaasappel, bessen, banaan
  • 2 dl vruchtensap (bijv. appel of ananas)
  • bindmiddel voor vruchtensap of aardappelzetmeel
  • eventueel slagroom

Vlaai met vers fruit en room

Vlaai met vers fruit en room: recept voor heerlijke vlaai van gistdeeg met vers fruit op een laag pudding.

(4.1 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 3 tot 4 appels
  • enkele eetlepels suiker
  • eventueel kaneel, rozijnen, noten, citroensap en/of rum
  • wat paneermeel
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Appelkruimelvlaai

Appelkruimelvlaai: maak zelf een lekkere Limburgse appelkruimelvlaai met dit recept.

(4.3 / 5)
kruimelvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 200 gram bloem
  • snufje zout
  • 20 gram verse gist
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 deciliter melk
  • 2 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • 400 gram abrikozen(moes) uit blik
  • paneermeel of beschuitkruim
  • 110 gram suiker
  • 100 gram roomboter
  • 150 gram bloem

Abrikozenkruimelvlaai

Abrikozenkruimelvlaai: recept voor heerlijke Limburgse abrikozenkruimelvlaai.

(3.2 / 5)
Limburgse abrikozenvlaai View Ingredients
Save Recipe
x
Ingredients
  • 300 gram bloem
  • snufje zout
  • 30 gram verse gist
  • 25 gram boter
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1,5 deciliter melk
  • 3 eetlepels (basterd)suiker
  • 1 eidooier
  • paneermeel
  • 1 kg verse abrikozen
  • citroensap
  • 60 gram suiker
  • 3 theelepels aardappelzetmeel
  • 50 gram grove suiker

Limburgse abrikozenvlaai

Recept voor heerlijke Limburgse abrikozenvlaai met raster.

(3.3 / 5)
x

Lost Password